Tisdag 19 juni 2018

Sommarland satsar på liveartister

Europe är ett av banden som kommer till Skara Sommarland i juli.
Europe är ett av banden som kommer till Skara Sommarland i juli.

Under tre lördagskvällar i juli drar Skara Sommarland igång konsertsatsningen ”Sommarland Live” på ett specialbyggt konsertområde. 

I sommar startar det nya konsertkonceptet ”Sommarland Live”, där man under tre julikvällar kommer att bjudas på två konserter samma kväll, med några av Sveriges största artister och grupper.

Först ut den 1 juli är Europe och Sator, följt av Magnus Uggla och HOV1 den 8 juli. Den 15 juli avslutas Sommarland Live med Stiftelsen och Linnea Henriksson.

– Vi är enormt glada över att kunna återinföra konserter på Skara Sommarland igen. Sommarland Live kommer att bli en fantastisk upplevelse för gammal som ung, där utbudet ska tilltala alla åldrar. Vi vill skapa en upplevelse i världsklass som sticker ut och är något utöver det vanliga, säger Janne Nilsson, VD för Skara Sommarland, i ett pressmeddelande.

Ett specialbyggt konsertområde kommer att uppföras bakom tivolit och vattenparken, dit särskilda konsertbiljetter gäller.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer