Måndag 21 augusti 2017

Sommarland satsar på liveartister

Europe är ett av banden som kommer till Skara Sommarland i juli.
Europe är ett av banden som kommer till Skara Sommarland i juli.

Under tre lördagskvällar i juli drar Skara Sommarland igång konsertsatsningen ”Sommarland Live” på ett specialbyggt konsertområde. 

I sommar startar det nya konsertkonceptet ”Sommarland Live”, där man under tre julikvällar kommer att bjudas på två konserter samma kväll, med några av Sveriges största artister och grupper.

Först ut den 1 juli är Europe och Sator, följt av Magnus Uggla och HOV1 den 8 juli. Den 15 juli avslutas Sommarland Live med Stiftelsen och Linnea Henriksson.

– Vi är enormt glada över att kunna återinföra konserter på Skara Sommarland igen. Sommarland Live kommer att bli en fantastisk upplevelse för gammal som ung, där utbudet ska tilltala alla åldrar. Vi vill skapa en upplevelse i världsklass som sticker ut och är något utöver det vanliga, säger Janne Nilsson, VD för Skara Sommarland, i ett pressmeddelande.

Ett specialbyggt konsertområde kommer att uppföras bakom tivolit och vattenparken, dit särskilda konsertbiljetter gäller.

Läs mer
Senaste nyheterna
Elias Ymer tog årets första titel Fler besökare på Skara Sommarland Nya protester mot vindkraft Brand på skola i Skara Diabetesstudie i Skövde gav annorlunda svar 53 000 fler svenskar Positiv skördeprognos för spannmål Värdefullt kobolt vid Undenäs? Tradjazz i Tibro Ingen lärarbrist i små kommuner