Lördag 27 november 2021
Skaraborgsbygden

Vi är din naturliga annonspartner i Skaraborg. Våra säljare hjälper dig hela vägen, från idé till färdig annons i tidningen eller på webben!

Annonsera i Skaraborgsbygdens produkter

Låt oss på Skaraborgsbygden (Skb) bli din självklara annonspartner. En annons i Skb garanterar att du når en köpstark marknad i Skaraborg.

Varje fredag läses Skb av 29.000 skaraborgare (Orvesto, 2018) och där din annons lyfts fram i en smakfull redaktionell miljö.

Har du frågor finns vi på annonsavdelningen alltid till hands med tips och råd. Vår kunskap vill vi investera i våra kunder.

Kombinera papperstidningen med en webbannons, eller välj var för sig.

Vi hjälper dig att hitta kombinationen mellan de olika utgivningarna – bilagor, tema och webb. Efter vad som passar ditt företag bäst.

Annonsera

Klicka här för att se vår utgivningsplan för 2021

Klicka för att se 2021 års prislista

Välkommen att annonsera i Skaraborgsbygden!

Vi har en attraktiv läsarskara. En köpstark grupp. De flesta är mellan 45-65 år, bor i egna hus och har minst två bilar per hushåll. Våra läsare bor oftast på landsbygden eller i mindre samhälle. De är intresserade av att fixa i trädgården, laga mat, resa och en hel del annat. Det är verkligen en intressant kundgrupp att nå ut till med en annons.

Hela 29.000 läsare ser din annons varje fredag!

Annonsera

Företagare

Som företagare kan du annonsera i den ordinarie tidningen, i våra bilagor och på webben. I den ordinarie tidningen kan du välja att placera din annons på textsidor, nöjes- eller eftertextsidor eller på olika temasidor.

Förening

Som förening kan ni för endast 50:- annonsera om interna möten under Föreningsspalten.

Privatperson

Som privatperson och prenumerant kan du annonsera HELT GRATIS i veckans fynd! Vårt köp- och säljtorg där du kan fynda en mängd olika saker. Läs mer under fliken Veckans fynd.

Skulle det du vill annonsera om inte platsa på Veckans fynd så finns även Privatannonsen som kostar 100:-. Hör av dig till våra annonssäljare så får du mer information.

Våra bilagor under året

Jord & Skog
Ges ut till alla lantbrukare i Skaraborg och i kringliggande kommuner*. Bilagan ges ut vid sex tillfällen om året.

Aktiv Senior
Kommer en gång per år och riktar sig till alla skaraborgare över 60 år. Spännande läsning för mogna människor.

Mat & recept
Kommer två gånger per år, en vid påsk och en till jul, och fås av våra prenumeranter och andra matintresserade i Skaraborg.

Hus & Hem
En stor bilaga med 78 000 extra hushåll. Den ges vår och höst till alla villa- och bostadsrättshushåll i hela Skaraborg. Nu även med motorextra.

Turist
Kommer varje vår med intressanta besöksmål. Bilagan delas ut till Turistbyråer i landet och till turistintensiva platser runt Skaraborg.

*Ulricehamn, Herrljunga, Sollebrunn, Vårgårda, Vargön, Trollhättan, Vänersborg samt Jönköpings län.

Annonsera på Skaraborgsbygdens webbtidning

Webben är ett starkt växande media och vi når fler och fler läsare varje dag.

Här når din annons en aktiv kundkategori som är tänkbara kunder till just ditt företag.

Vi på annonsavdelningen hjälper dig att ta fram din webbannons.

Hör av dig så guidar vi dig mer än gärna.

Annonsera

Vår annonsavdelning

  • Helena Johansson, Säljledare och producent Telefon: 0511-302 62 E-post: helena@skaraborgsbygden.se
  • Annica Sundberg, Annonssäljare Ansvar: Skara, Lidköping, Götene, Mariestad Telefon: 0511-302 67 E-post: annica@skaraborgsbygden.se
  • Conny Hellstrand, Annonssäljare och producent Ansvar: Falköping, Vara, Tidaholm, Töreboda Telefon: 0511-302 65 E-post: conny@skaraborgsbygden.se
  • Stefan Bergåker, Annonssäljare Ansvar: Skövde, Tibro, Karlsborg, Hjo, Grästorp, Essunga Telefon: 0511-302 63 E-post: stefan@skaraborgsbygden.se