Söndag 20 september 2020

Kommentar till fungerande invandringspolitik

Att företrädare för moderater kan tala om integrering och anpassning och samtidigt posera i slöja är häpnadsväckande. Lika stötande är att samma parti anser det helt rätt att låta vårdnadshavare könsstympa minderåriga pojkar. Detta betyder att även fosterföräldrar som har vårdnad om barnet kan besluta om detta. Det borde vara en självklarhet att sådana direkt skadliga och helt onödiga ingrepp borde vara förbjudna i lag och belagda med hårda straff.

Tyvärr så lär vi nog inte uppleva att pojkar skyddas på samma sätt som flickor i lagstiftningen. En stor del av politiker som försvarar detta är att om det förbjuds så blir det så kallade köksbordsingrepp. Detta resonemang håller inte och i så fall sker ju med nuvarande lagstiftning köksbordsingrepp på flickor. Endast två partier har tydligt framfört att de vill ha förbud att könsstympa minderåriga och dessa två partier är Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.

Rekommenderar att läsa Katerina Janouch, där hon i Katerina Magasin skrivit mer ingående. Moderaterna kan därmed inte anses seriösa i sitt prat om integrering.

Aldrig moderat

  • Detta är ett debattinlägg. Det betyder att en läsare skickat in texten för publicering. Innehållet är skribentens egen uppfattning.