Söndag 19 augusti 2018

Björn Skifs gör turnéstopp i Lidköping

Hösten 2018 turnerar Björn Skifs med nya föreställningen "Bitar ur mitt liv". Foto: Peter Knutsson
Hösten 2018 turnerar Björn Skifs med nya föreställningen "Bitar ur mitt liv". Foto: Peter Knutsson

 Nu är det klart att Björn Skifs tar sin föreställning ”Bitar ur mitt liv” på stor Sverigeturné i höst. Den 24 november kommer han till Lidköping.

– En av de vanligaste frågorna jag får från min publik är: ‘När kommer du hit?”‘. Nu kan jag äntligen svara: ‘Snart!’. I höst tar vi nya showen till 12 städer från Helsingborg till Luleå, berättar Björn Skifs.

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar Skifs även med publiken på en musikalisk tidsresa, live på scen.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, säger Björn Skifs.

Konserten i Lidköping blir det sista stoppet på turnén. Något som Glenn Rytterfjell från Lidköpings Kommun och Sparbanken Lidköping Arena ser fram emot.

– Det är med stor glädje som vi kan välkomna en av Sveriges mest folkkära artister till Sparbanken Lidköping Arena. En artist som vi länge sett fram emot att få uppleva i Lidköping och som är lika aktuell idag, som under de gångna 50-åren, säger han.

Hit kommer Skifs ”Bitar ur mitt liv”:

8/9    Karlstad, Löfbergs Arena
15/9 Örnsköldsvik, Fjällräven Center
22/9  Luleå, Coop Norrbotten Arena
29/9 Jönköping, Kinnarps Arena
6/10  Malmö, Malmö Arena
13/10 Linköping, Saab Arena
20/10 Sandviken, Göransson Arena
27/10 Göteborg, Scandinavium
3/11   Helsingborg, Helsingborg Arena
10/11 Skellefteå, Skellefteå Kraft Arena
17/11 Västerås, ABB Arena Syd
24/11 Lidköping, Sparbanken Lidköping Arena

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet