Torsdag 9 juli 2020

Elisa’s gör comeback

KONSERT. Dansbandet Elisa’s återförenas i en streamad konsert. Foto: Mats Oscarsson
KONSERT. Dansbandet Elisa’s återförenas i en streamad konsert. Foto: Mats Oscarsson

Efter att ha vunnit dansbandskampen, flitigt turnerade och sex skivsläpp tog Elisa’s en paus på obestämd tid 2016. Nu är de tillbaka, om så bara för en kväll. 

Nästa lördag, den 13 juni, livesänds bandets comeback via sociala medier. Något som Mariestads-Tidningen var först med att rapportera om.

Den två timmar långa konserten ges från sångerskans gård i Lugnås utanför Mariestad.

Till musiktidningen ”Får jag lov” säger Elisa Lindström att bandmedlemmarna inte är turnésugna utan spelsugna. Men hon utesluter inte en riktigt comeback på dansbanorna helt och hållet.

”Jag älskar ju dansband och att komma nära publiken, därför stänger jag inte dörrar.”

Förutom Elisa Lindström medverkar Markus Frykén, Robert Lund, Felix Rajamäki och Daniel Wallin.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Rekordmånga antagna till distansutbildningar Besök i kloakerna Ett hav fritt från plast är allas ansvar – bli kusträddare i sommar Falköping näst kotätast i landet Charlies teater går mot strömmen Sex av tio använder inte kontanter Louise Grabo (C) tar plats i inflytelserik EU-kommitté Nytt event på Billingen i september Hon kallar sig konstnär 29 konstnärer ställer ut i Skaras skyltfönster