Söndag 7 juni 2020

Stora Folkparksdansen flyttas till 2021

Dansen på Karlsholme Folkets Park flyttas fram till nästa år. Foto: Markus Redman/Stora Folkparksdansen
Dansen på Karlsholme Folkets Park flyttas fram till nästa år. Foto: Markus Redman/Stora Folkparksdansen

Precis som många andra i dessa tider tvingas Stora Folkparksdansen ställa i årets arrangemang. Det flyttas fram till nästa år i stället, med samma upplägg.

I år skulle det bli ett 10-årsjubileum av Stora Folkparksdansen på Karlsholme Folkets Park. Men Folkparkerna i Väst, som är arrangörer av Stora Folkparksdansen har beslutat att ställa om Stora Folkparksdansen 2020 – och flyttar fram arrangemanget till 2021.

– Vi har så klart likt många andra arrangörer följt utvecklingen av Covid-19 samt folkhälsomyndighetens rekommendationer om begränsningen av folksamlingar på max 50 personer. Men att ställa in låter så negativt så vi väljer i stället att ställa om. Det låter mer positivt. Vi väljer att ställa om innan den tilltänkta biljettförsäljningen skulle starta för att underlätta för alla parter, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Datumen som gäller nästa år är 20-21 augusti och upplägget blir detsamma som det skulle ha varit i år. Det innebär bland annat Streaplers, Black Jack och Casanovas.

Folkparkerna i Väst består av Tidaholm Folkets park, Karlsholme Folkets Park i Mariestad, Dalaborgsparken Vänersborg, Falköping Folkets Park, Skara Folkets Park, Lidköping Folkets Park, Munkedals Folkets Park , Dalsjöfors Folkets Park, Folkparken Valhall i Bengtsfors, Herrljunga Folkets Park och Hav och Land i Hunnebostrand.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet