Fredag 2 juni 2023

Lisa Nilsson till Vara

Sångaren Lisa Nilsson ger sig ut på turné och stannar till i Vara i vår.

Våren 2016 åker Lisa Nilsson ut på en lång turné. Det blir sammanlagt 26 stopp i Sverige och Danmark.

Senast Lisa Nilsson var ute på en soloturné var i början av 2014. Nu är det dags igen.

– Det känns väldigt kul och lite befriande att få komma ut på turné igen efter ett långt musikal-år på Stadsteatern. “Chicago” var härligt och utmanande, men konserterna är ändå mest hemma för mig. Nu har jag tv-programmet ”Så mycket bättre” i ryggen och det innebär en del nya låtar och återförening med sånger jag inte spelat på länge, säger Lisa Nilssoni ett pressmeddelande.

Turnén inleds i Köpenhamn den 4 februari och efter fem spelningar i grannlandet har den Sverigepremiär i Halmstad den 18 februari.

Den 3 mars kommer hon till Vara.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Sätta gränser för alkohol och droger Problem att lämna in tävlingar på webben Medelåldern för skogsägare Avråder från bad i Boulognersjön Äldre kvinnor erbjuds inte mammografi Hästar riskerar att fastna vid gränsen Skador på skogen fortsatt för höga Folket och NATO Allt fler barn insjuknar i diabetes typ 1 När vill du bli firad?