Måndag 19 april 2021

Törebodafestivalen flyttar fram till 2022

Törebodafestivalen.
Törebodafestivalen.

Nu har styrelsen för Törebodafestivalen tagit beslutet att flytta fram sommarens planerade festival till 2022, närmare bestämt 7-9 juli.

– Givetvis är det pandemin som ställer till det och eftersom vi inte kan genomföra en festival med restriktioner, känns det självklart att flytta fram festivalen ett år. Nu börjar förberedelserna för att skapa en av Sveriges största och bästa festivaler 2022., säger festivalgeneralen Per Ottosson i ett pressmeddelande.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Digitala hjälpmedel ska rädda välfärden Anna-Karin lever sin lantliga dröm med åsnor Alla hästar ska registreras Vill bygga stor anläggning för biogas Kundernas val styr mjölkbondens vardag Födda 1956 och tidigare vaccineras i Västra Götaland Monica slår ett slag för röjsågen Djurskyddskontrollen har påverkats av pandemin Fler positiva till att etablera naturreservat Arla bjuder in till hoppfyllt kosläpp