Måndag 22 april 2019

Den här artikeln är låst.

För att läsa PLUS-artiklar behöver du vara prenumerant och inloggad.
Genom att skapa ett gratis konto nu får du möjlighet att läsa PLUS-artiklar i 5 veckor.
Om du redan har är prenumerant behöver du bara logga in.

Vill du läsa PLUS-artiklar i 5 veckor?

Prova PLUS gratis

Är du redan prenumerant?

Logga in

Så lyckas du vid grillen

Arne Petersen, kock på Knistad Herrgård, vet hur man lyckas med grillningen. Rumstempererat kött, termometer och tålamod är några viktiga saker för att grillkvällen ska bli en höjdare.
Arne Petersen, kock på Knistad Herrgård, vet hur man lyckas med grillningen. Rumstempererat kött, termometer och tålamod är några viktiga saker för att grillkvällen ska bli en höjdare.

Vi går mot varmare tider och det är snart dags att börja grilla på allvar. Arne Petersen, kock på Knistad Herrgård, kommer med tips på hur du bäst lyckas med grillningen.