Måndag 19 april 2021

Den här artikeln är låst.

För att läsa PLUS-artiklar behöver du vara prenumerant och inloggad.
Genom att skapa ett gratis konto nu får du möjlighet att läsa PLUS-artiklar i 5 veckor.
Om du redan har är prenumerant behöver du bara logga in.

Vill du läsa PLUS-artiklar i 5 veckor?

Prova PLUS gratis

Är du redan prenumerant?

Logga in

Det är inne att kocka ute

Att nyttja naturen som både skafferi och kök är något som attraherar allt fler.
– Att äta tillsammans ute kring en eld tror jag ligger i våra gener. Vi mår bra av det, säger Fredrik Svensson som arrangerar matupplevelser i naturen och märker av det ökande intresset.

Senaste nyheterna
Digitala hjälpmedel ska rädda välfärden Anna-Karin lever sin lantliga dröm med åsnor Alla hästar ska registreras Vill bygga stor anläggning för biogas Kundernas val styr mjölkbondens vardag Födda 1956 och tidigare vaccineras i Västra Götaland Monica slår ett slag för röjsågen Djurskyddskontrollen har påverkats av pandemin Fler positiva till att etablera naturreservat Arla bjuder in till hoppfyllt kosläpp