Onsdag 7 juni 2023

Nytt kök på Kerstinsås

Nu har det totalrenoverade köket i Restaurang Kaveldunet på Kerstinsås invigts. Efter drygt sju månaders renovering så öppnade under måndagen den populära samlingspunkten för äldre i Nossebrotrakten.

– Det är jättefräscht. Det är fantastiskt fint! Det ska bli jätteroligt att jobba här. Vi har längtat! Det är knappt så man vågar ta på kylskåpen, säger kocken Katarina Andersson i samband med invigningen.

Kökspersonalen klippte tillsammans invigningsbandet till restaurangköket och Essunga kommuns kostchef höll tal inför den församlade skaran, till stor del bestående av stamgäster som nu återigen kan besöka restaurangen i Nossebro.

– Vi har väntat på den här dagen. Vi brukar gå och äta här och ibland hämtar vi hem mat. Maten är jättegod. Mycket uppskattad, konstaterade restaurangbesökaren Kerstin Johansson som bor på trygghetsboendet Misteln som ligger nära restaurangen.

– Det har kommit hit en del människor till invigningen som väntat på att få komma hit och äta som vanligt igen, konstaterade kostchef Majlis Kuhlin Gustavsson, i ett pressmeddelande.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer