Fredag 27 maj 2022

Fars på Cesarstugan flyttas till oktober

Med hänsyn till situationen med den pågående pandemin och nya restriktioner i veckan flyttas föreställningarna av farsen Smällar man får ta på Cesarstugan utanför Falköping fram till oktober 2022. 

Farsen skulle egentligen haft premiär 29 januari, men läget är osäkert just nu och arrangörerna känner att de behöver ta sitt ansvar för att minska smittspridningen.

Förhoppningen är att både publik och ensemble i oktober kan fokusera på föreställningen och skratta ihop en hel kväll i stället för att vara oroliga för pandemin.

Alla som har köpt biljetter kommer att kontaktas och få erbjudande om att antingen flytta över sin bokning till de nya motsvarande tillfällena i oktober eller få återbetalning av pengarna. Föreställningarna i oktober kommer att spelas med premiär 1 oktober och därefter fredagar och lördagar till och med 22 oktober med utrymme för extra föreställningar om så behövs.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet