Fredag 22 januari 2021

Göteborgs Filmfestival flyttar in på Lundsbrunn Resort & Spa

FESTIVAL. I år blir Göteborgs Filmfestival helt digital och kommer bland annat att flytta in på Lundsbrunn Resort & Spa. Foto: Patrik Gunnar Helin
FESTIVAL. I år blir Göteborgs Filmfestival helt digital och kommer bland annat att flytta in på Lundsbrunn Resort & Spa. Foto: Patrik Gunnar Helin

2021 blir Göteborgs Filmfestival helt digital! Som ett led i ett unikt samarbete med Västsvenska turistrådet så har Lundsbrunn Resort & Spa blivit en av festivalarrangörens sju utvalda pop-up partners.

Satsningen och upplägget är en digital lösning där man helt enkelt laddar ner festivalens utbud via en app och därefter streamar filmerna man vill se direkt på hotellrummets tv. Mellan den 29 januari och 8 februari visas totalt 60 av Göteborg filmfestivals utvalda filmer, varav ett större antal premiärer på Lundsbrunn Resort & Spas hotellrum. Under festivalens pågående förvandlas hotellrummen till en biosalong för två.

– Vi har stora förhoppningar om att samarbetet med Göteborgs filmfestival kommer att tilltala både Skaraborgare och övriga tillresta filmälskare för att på plats i Lundsbrunn uppleva en filmfestival på ett annorlunda och tryggt sätt säger, Sara Blomquist, marknads- och försäljningsansvarig på Lundsbrunn Resort & Spa, i ett pressmeddelande.

Service och popcorn

Även Rickard Bender, som är VD, är nöjd med vad som är på gång.

– Vi är väldigt glada för att just vår anläggning är en av sju utvalda i Västsverige dit man kan komma och ta del av filmfestivalens utbud samtidigt som man får njuta av allt som en mysig & lyxig hotellvistelse innebär. Vi kommer att skämma bort våra filmfestivalgäster lite utöver det vanliga, berättar han och utlovar personlig roomservice och en klassisk popcornvagn till filmälskarna.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet