Lördag 28 januari 2023

Årets turismföretag i Götene utsett

Anna Ohlin Ek, VD Destination Läckö-Kinnekulle AB och Rickard Bender, VD Lundsbrunn Resort & Spa.
Anna Ohlin Ek, VD Destination Läckö-Kinnekulle AB och Rickard Bender, VD Lundsbrunn Resort & Spa.

Lundsbrunn Resort & Spa har utsetts till årets turismföretag av Destination Läckö-Kinnekulle.
– Vi är väldigt stolta över det här priset, det ger oss energi att fortsätta utveckla verksamheten framåt, säger Rickard Bender, VD på Lundsbrunn Resort & Spa

Varje år får ett företag utmärkelsen ”Årets turismföretag” – ett stipendium för företagsamhet inom besöksnäringen i Läckö-Kinnekullebygden, alltså Götene och Lidköpings kommuner, som delas ut av Destination Läckö-Kinnekulle. Utmärkelsen delas ut för att lyfta företagandet inom turismnäringen, synliggöra företag som bidragit till ökad besöksnäring samt för att inspirera fler till företagande inom turism.

Det företag som får utmärkelsen ska kunna representera Läckö-Kinnekullebygdens kärnvärden vilket innebär att företaget gynnar besöksnäringen, är öppet för samarbete, är en förebild för andra, arbetar med hållbarhet i verksamheten och har en tydlig vision.

– Det är väldigt värdefullt för destinationen att ha företagare som satsar för framtiden. Att se hur verksamheten på Lundsbrunn tagit sig an den anrika kurorten för att utvecklas till en modern Resortanläggning är väldigt inspirerande, jag hoppas att vi med denna utmärkelse kan ge dem lite uppskattning för det fantastiska arbeta de gör, säger Anna Ohlin Ek, VD på Destination Läckö-Kinnekulle, i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt stolta över det här priset, det ger oss energi att fortsätta utveckla verksamheten framåt. Jag vill också tillägna det här priset fullt ut till all personal som gör en fantastisk insats varje dag, säger Rickard Bender, VD på Lundsbrunn Resort & Spa.

Motivering till utmärkelsen 2020:

”I en tid då hela världen pausat har Lundsbrunn Resort & Spa satsat för framtiden genom att investera, utveckla och bygga en långsiktigt hållbar verksamhet. Med ett stort engagemang, mycket energi och en positiv anda har de hittat nya sätt att erbjuda besökare upplevelser av hög klass. Med stor vilja att bidra och själva utvecklas har de varit aktiva i destinationens satsningar och knutit nya samarbeten till sig som gör att verksamheten blir en katalysator för samverkan mellan aktörer både lokalt och nationellt. Lundsbrunns Resort & Spa får utmärkelsen Årets Turismföretag 2020 i Destination Läckö-Kinnekulle för sin höga ambitionsnivå som skapar framtidstro för hela bygden.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet