Torsdag 1 juni 2023

Sista festen med punsch från Götene

Årets Nobelfest i Stockholm kommer att genomföras med ett starkt inslag från Skaraborg. Punschen som ska serveras under festligheterna är nämligen hämtat från Götene Vin & Spritfabrik.

Det är inte heller första gången som just den här drycken används i sammanhanget.

– Jag tror att det är tredje året som vår Facile punsch serveras och de verkar ha fastnat för den, berättar produktionschefen Olof Langbeck för NLT.

Hur det blir i fortsättningen är dock minst sagt osäkert. På grund av problem med lönsamheten ska anläggningen i Götene läggas ner, vilket i sin tur innebär att den populära punschen förmodligen inte kommer att tillverkas mer – åtminstone inte i Skaraborg.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Hästar riskerar att fastna vid gränsen Skador på skogen fortsatt för höga Folket och NATO Allt fler barn insjuknar i diabetes typ 1 När vill du bli firad? De vill skydda skaraborgska berg från uranbrytning De lyfter fram dold kvinnohistoria På plats i demokratins högborg Gemenskap är drivkraften i spelföreningen Ökad självmordsrisk för äldre män på landsbygd