Torsdag 23 mars 2023

Skattjakt på Kinnekulle

Presentkort till ett sammanlagt värde på 100 000 kronor göms i Götene Kommun och alla som vill är välkomna att vara med i ”Den stora Guldjakten”.

– Initiativet är taget för att stötta några av de branscher, den lokala handeln och besöksnäringen, som nu är särskilt utsatta i spåren av Coronakrisen, säger kommunalråd Susanne Andersson (C) som tagit initiativet tillsammans med oppositionsråd Åsa Karlsson (S).

I maj lanseras ”Den stora guldjakten på Kinnekulle”. Presentkorten, som är på 300 kronor styck kommer att gälla i alla butiker, restauranger, caféer och skönhetssalonger som vill ta emot det i Götene kommun.

Presentkorten läggs i guldpåsar som kommer att gömmas på olika platser i kommunen varje helg i maj månad.

Man kommer hitta områdena i Destinationsbolaget Läckö Kinnekulles app samt på Götene kommuns hemsida. Mer specifika ledtrådar om var man hittar guldpåsarna kommer att släppas på Götene kommuns facebooksida varje lördag klockan 10.00, förutom första helgen i maj då jakten startar redan på fredagen.

-Förhoppningen är att folk hittar ut i vår fantastiska natur och gärna att man passar på gynna våra lokala aktörer genom att handla med sig lite gofika eller takeawaylunch på sitt äventyr, säger Anna Olin Ek, VD för destinationsbolaget Läckö Kinnekulle.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet