Måndag 3 oktober 2022

Team Hansen etta och tvåa i Höljes

Foto: Redbull Contentpool
Foto: Redbull Contentpool

Bröderna Hansen, Timmy och Kevin, hade en härlig helg när VM-serien i rallycross stannade till värmländska Höljes i helgen.

Storebrodern Timmy var först i mål och Kevin körde in på en andraplats. Svensken Johan Kristoffersson fick punktering i semifinalen.

Det var faktiskt Götene-teamets andra raka dubbelseger i VM-serien. I Barcelona för en månad sedan var ordningen tvärtom då Kevin knep förstaplatsen och Timmy slutade tvåa. I totalställningen leder Timmy Hansen på 57 poäng, tätt följd av Kevin på 51 poäng. Trea är Krisztián Szabo, 40 poäng, och fyra Johan Kristoffersson på 37.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Hannu Sarenströms ”danska” trädgårdsliv Alla ska få insamling där de bor Köksredskap i glödhet design Hos Odenfönster är varje order unik Utvald av älgflugor Birgitta Fjaestad låter sig inte begränsas Sprakande kulturhöst i Skaraborg Dahlia får hösten att blomma Färre vårdplatser på grund av sjuksköterskebrist S, V och MP vill bilda en rödgrön ledning i regionen