Torsdag 28 september 2023

Timmy Hansen i topp efter ny seger

Timmy Hansen vann helgens tävling på Silverstone i England. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Timmy Hansen vann helgens tävling på Silverstone i England. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Göteneföraren Timmy Hansen vann helgens VM-tävling på Silverstone i England och leder nu VM-serien för första gången i karriären.

Silverstone är en klassisk motoranläggning i England – och tydligen en bana som passar Timmy Hansen bra. I helgen vann han finalen över norrmannen Andreas Bakkerud.

– Det var en tuff final och jag fick kämpa för segern, men det gör bara att den känns ännu bättre, säger Timmy i ett pressmeddelande.

I och med segern leder Timmy Hansen VM-serien i rallycross, fyra poäng före brodern Kevin. Trea är Andreas Bakkerud på 77 poäng.

 

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Ingen ersättning för skador nära skyddad skog Gör dig redo för höst och vinter! Gör sig redo med nya tomter Litterära herrgården väcktes ur glömskan Så tar sig ditt barn säkert till skolan själv Världsläget styr även modet Katja föreläser om självskadebeteende och ätstörningar Vad vill du egentligen? ”Ett dråpslag mot folkbildningen” 4 av 10 kör för fort utanför skolor