Torsdag 30 mars 2023

Eva Dahl, ny kommundirektör i Grästorp

Eva Dahl har utsetts till ny kommundirektör i Grästorp.
Eva Dahl har utsetts till ny kommundirektör i Grästorp.

Kommunstyrelsen i Grästorp har enhälligt utsett Eva Dahl till ny kommundirektör i kommunen.
Beslutet var inte oväntat, Eva Dahl har tjänstgjort som tillförordnad kommundirektör sedan i oktober i fjol.
– Eva har flera gånger trätt in som tillförordnad kommundirektör, nu senast under en längre period, och både hon och vi tycker att det har fungerat väldigt bra. Vi politiker känner ett stort förtroende för Eva, kommenterar kommunalrådet Kent Larsson (M) i ett pressmeddelande.
Med utnämningen får kommunen en ledare som känner bygden väl, Eva har bott i Grästorp under hela sitt liv.
En av de första uppdragen på den nya kommundirektörens skrivbord är att rekrytera en ersättare till sig själv, som skolchef.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
För lite frukt och grönt enligt ny undersökning Veterinärmuseet i Skara är världsunikt Höjda arbetsgivaravgifter för ungdomar slår hårt De är rädda att förlora sina hem när ny plan antas Krukmakaren som blev en pionjär Kan klara miljömål med hjälp av stora däggdjur Delar av sjukhusens underskott skrivs av Västtrafik sänker priset på biljetter Riktlinjer kring skyddsjakt Krig och kärlek i debutroman