Måndag 19 augusti 2019

​Ny personalchef i Lidköpings kommun

Foto: Fredrik Andersson
Foto: Fredrik Andersson

Karolina Nilsson Kjäll tar över som personalchef i Lidköpings kommun efter Nils Svensson. Karolina kommer närmast från tjänsten som personalchef i Grästorps kommun en kortare tid. 

– Jag är väldigt glad och stolt över förtroendet att få bli ny personalchef i Lidköpings kommun, det ska bli spännande att nu ta klivet över till en större organisation. Det finns så mycket potential och resurskraft i Lidköping och det ska bli spännande att få vara en del av detta. Först och främst vill jag lära känna organisationen och allt det goda arbete som redan görs. Sedan ser jag fram emot att bidra med fortsatt utveckling inom HR-området för att tillsammans med organisationen rusta oss för att möta framtida utmaningar och bygga vidare på ett attraktivt och hållbart arbetsgivarvarumärke säger Karolina Nilsson Kjäll, i ett pressmeddelande.

– Vi sökte en person som kan vara med och utveckla Lidköpings kommun i ett expansivt läge. Världen utvecklas alltmer åt det digitala hållet och vi behöver en personalchef som kan hantera de frågorna. Personalen i kommunen är de viktigaste vi har för att ge lidköpingsborna en bra service, menar Jan Fransson, kommundirektör.

Karolina kommer börja jobba i Lidköpings kommun under tidig vår. Hon har tidigare även jobbat som personalstrateg i Skara kommun.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer