Måndag 23 juli 2018

Projektchef för Hamnstaden slutar

Henrik Falk.
Henrik Falk.

Henrik Falk har projektchef för Hamnstaden i Lidköping. Men nu kliver han av uppdraget.

Hamnstaden ses som en del i ett stadsutvecklingsprojekt som ska växa fram över en längre tid. Ambitionen är en levande stadsdel med plats för bostäder, verksamheter, parkmiljö, bad och rekreation.

– Jag har blivit erbjuden och tackat ja till en tjänst på Lantmäteriet som enhetschef för en enhet inom division fastighetsbildning. Enheten ansvarar för den statliga delen av fastighetsbildningen i Örebro län, Värmlands län och Dalarna. Det som lockar är framför allt att återigen få kliva in som ledare för en egen organisation, med egna personalresurser, säger Henrik Falk. i ett pressmeddelande.

Under sin tid på Lidköpings kommun har Henrik inte bara arbetat med Hamnstaden utan även med flertalet andra frågor inom området mark och exploatering.

– Att Henrik slutar påverkar oss självklart, men arbetet med de första bostäderna vid småbåtshamnen påverkas inte. Det rullar på som planerat, säger Måns Werner samhällsbyggnadschef, i ett pressmeddelande.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer