Lördag 3 juni 2023

Villa fortsätter driva restaurangen

Foto: Fredrik Andersson
Foto: Fredrik Andersson

Nu är upphandlingen av entreprenör för Arenarestaurangen i Sparbanken Lidköping Arena avslutad. Avtalet som sträcker sig fyra plus ett år och börjar gälla från den 1 september 2017 och är tilldelad Villa Restaurang AB.

Villarestaurangen, som är ett helägt dotterbolag till Villa Lidköping BK, har drivit restaurangverksamheten i Arenan, sedan dörrarna slogs upp för första gången i december 2009.

– Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi nu är i mål med detta avtal. Villa Restaurang AB känner sedan tidigare både Arenan och verksamheten i den samma. Det innebär att vi kan fortsätta våra gemensamma ansträngningar för att göra verksamheten än mer attraktiv både för Lidköpingsborna så väl som för våra besökare och externa arrangörer, säger Lars Svensson, förvaltningschef Kultur & Fritid, i ett pressmeddelande.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer