Onsdag 30 november 2022

Sista natten mé gänget ställs in

INSTÄLLT. I nästan 30 år har avslutningseleverna från 21 kommuner bjudits in för en helkväll på Skara Sommarland. Men i år ställs Sista natten mé gänget in.
INSTÄLLT. I nästan 30 år har avslutningseleverna från 21 kommuner bjudits in för en helkväll på Skara Sommarland. Men i år ställs Sista natten mé gänget in.

Redan förra året satte pandemin stopp för arrangemanget Sista natten mé gänget och av samma anledning blir det inte något i år heller.

 Varje år har avslutningseleverna från 21 kommuner bjudits in för en helkväll på Skara Sommarland. Sista natten mé gänget har helt enkelt vari ett populärt arrangemang – som dessutom varit drogfritt och IQ-certifierad.

Men precis som i fjol så blir det alltså ingen sista natt i år heller. Och orsaken är alltså den pågående pandemin.

– Sista natten mé gänget har varit ett väldigt uppskattat arrangemang i parken. Vi tycker det är tråkigt att det inte blev av i år heller. Detta är ett arrangemang som behöver planeras långt före och i rådande läge och ovisshet förstår vi beslutet som är taget, säger Janne Nilsson, vd för Skara Sommarland.

Skaraborgs skol- och utbildningschefer är alla ense om att det har varit ett jättebra drogfritt, uppskattat och minnesvärt firande för niondeklassare. Hur det kommer att bli med arrangemanget i fortsättningen är dock för tidigt att sia om.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet