Torsdag 1 juni 2023

Skara filmfestival ställs in

STÄLLS IN. Skara filmfestival ställs in.
STÄLLS IN. Skara filmfestival ställs in.

På grund av skärpta regler kring coronapandemin väljer nu de ansvariga bakom Skara filmfestival att ställa in årets arrangemang.

Förhoppningarna fanns att Skara filmfestival 2020 skulle kunna genomföras på ett coronasäkert sätt, men så blir det alltså inte. Istället handlar det om att kasta in handduken när reglerna nu har skärpts ytterligare.

Naturligtvis är det här tråkigt för alla filmsugna och på Skara filmfestivals Facebooksida passar arrangörerna på att tacka alla berörda som på ett eller annat sätt stöttar verksamheten.

Här går det även läsa att eventuella biljetter kan lösas in på plats vid biografen Grand i Skara. Istället för pengarna tillbaka så kan biljetterna också bytas mot presentkort.

Även om det inte blir någon festival, så kommer biografen ändå att hålla öppet – i dagsläget för en publik på 50 personer och efter den 24 november för max 8 personer per visning.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Hästar riskerar att fastna vid gränsen Skador på skogen fortsatt för höga Folket och NATO Allt fler barn insjuknar i diabetes typ 1 När vill du bli firad? De vill skydda skaraborgska berg från uranbrytning De lyfter fram dold kvinnohistoria På plats i demokratins högborg Gemenskap är drivkraften i spelföreningen Ökad självmordsrisk för äldre män på landsbygd