Torsdag 28 september 2023

Man knivskuren i buken i Skara

Bild från Fotoakuten
Bild från Fotoakuten

Ambulans och polis kallades till en adress i Skara vid 19-tiden på onsdagen efter ett larm om att en person blivit knivskuren i buken.

– Två stycken är hämtade till förhör, men det är ingen som är misstänkt i nuläget. Vi vet inte vad som har hänt, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson, till TT.

Enligt polisen är tillståndet för den knivskadade mannen inte livshotande och mannen ska till en början inte ha velat åka med till sjukhus.

Vad som ligger bakom knivskärningen är i nuläget oklart och polisen vill inte kommentera händelsen vidare. Brottet rubriceras som misshandel.

/TT

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Ingen ersättning för skador nära skyddad skog Gör dig redo för höst och vinter! Gör sig redo med nya tomter Litterära herrgården väcktes ur glömskan Så tar sig ditt barn säkert till skolan själv Världsläget styr även modet Katja föreläser om självskadebeteende och ätstörningar Vad vill du egentligen? ”Ett dråpslag mot folkbildningen” 4 av 10 kör för fort utanför skolor