Torsdag 2 juli 2020

Ida tillbaka på Skaraborgsbygden

Ida Sundén har återvänt till Skaraborgsbygden efter en tid hos Mariestads-Tidningen. – Det känns lite som att komma hem, säger Ida.
Ida Sundén har återvänt till Skaraborgsbygden efter en tid hos Mariestads-Tidningen. – Det känns lite som att komma hem, säger Ida.

Från och med den här veckan är Ida Sundén tillbaka som journalist på Skaraborgsbygden.
– Borta bra men hemma bäst, säger Ida.

Ida Sundén gjorde sin första arbetsdag på sin nygamla arbetsplats i måndags. I höstas lämnade hon Skaraborgsbygden för att i stället arbeta på Mariestads-Tidningen, men nu är hon alltså tillbaka.

– Det känns lite som att komma hem efter en lång resa. Borta bra men hemma bäst, säger Ida.

Hon säger att det har varit nyttigt att få prova på att arbeta på en annan tidning.

­– Det har varit en händelserik tid. Jag har haft några bra månader på Mariestads-Tidningen och fått lära känna Mariestads kommun på ett helt nytt sätt. Det är en fin stad och förhoppningsvis får jag en god anledning att åka dit med jämna mellanrum.

Hon lär säkert få anledning att åka till Mariestad för att skriva om vad som händer där. Men nu är det hela Skaraborg som gäller, och det är något hon längtar efter.

– Jag ser fram emot att åka Skaraborg runt med block och penna för att berätta om stort som smått och fortsätta rapportera från vår lilla vrå i världen.

Ida var en uppskattad skribent och krönikör under sin förra tid på Skaraborgsbygden och framöver kommer hon att börja skriva krönikor i tidningen igen.

Vi på Skaraborgsbygden hälsar Ida varmt välkommen tillbaka!

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
78 000 kronor till Barncancerfonden Seger för hästnäringen som får friskvårdsstatus Widegren (M) ny ordförande i IPU:s finanskommitté Bilquiz istället för bilträff Digitala vårdmöten ökade med över 200 procent – på en månad Eldningsförbudet upphör i flera kommuner Johnny undersökte äldres attityder kring covid-19 Ridklubben investerar för att minska energiförbrukningen Vardagshjältarna! Fler kommuner vill ha miljömärkt fjärrvärme