Torsdag 21 februari 2019

Skaraborgsbygden går över till postutdelning – läs mer här

Från och med 1 mars går Skaraborgsbygden över till postutdelning. Om ni har några frågor kring det är ni välkomna att höra av er till oss. Här nedför har vi listat några frågor som eventuellt kan dyka upp.

Varför går ni över till PostNord?

Runt om oss sker idag stora förändringar inom distributionsbranschen. Detta tillsammans med kraftiga kostnadsökningar gör att vi är övertygade om att detta är rätt väg att gå för att långsiktigt säkra en god service till våra läsare. Samtidigt som vi kan fortsätta att vara ett mycket prisvärt alternativ på marknaden. Dessutom vill vi bidra till en miljömässigt hållbar distribution. Miljön vinner på att distribution av olika tidningar och brev sker samordnat.

Hur kommer prenumeranterna märka denna förändring?

Många kommer inte märka av det alls, för andra kan det innebära att man får tidningen i brevlådan lite senare under dagen.

Hur gör en kund som vill läsa tidningen innan postens brevbärare kommer?

Vill man läsa Skaraborgsbygden innan papperstidningen landat i brevlådan kan man läsa vår e-tidning via dator, surfplatta eller mobil. Det en tjänst som är öppen för alla våra prenumeranter. E-tidningen nås via app i mobil och surfplatta. Eller via datorns webbläsare gå till Skaraborgsbygdens hemsida och klicka på ”E-tidningen” högst upp på sajtens första sida. Där når man en bläddringsbar tidning i pdf-format, med läsvänligt gränssnitt. Se även bilden högst upp i den här artikeln.

Behöver jag som prenumerant göra något?

Nej, det sköter vi. Du kan lugnt invänta tidningen som landar i din brevlåda varje fredag.

Läs mer:

Skaraborgsbygden säkrar distributionen

 

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet