Torsdag 1 juni 2023

Olins öppnar på Sparresäter och i Tibro

Trädgård kommer att vara n inriktning på Sparresäter.
Trädgård kommer att vara n inriktning på Sparresäter.

Olinsgymnasiet finns idag på tre ställen; Götene, Mariestad och Skara. Nu har friskoleföretaget fått klartecken från Skolinspektionen att starta upp ytterligare två nya gymnasieskolor med skolstart i augusti 2023.

På Sparresäter, som har en lång historia som skola inom naturbruk, öppnar Olinsgymnaiset naturbruksprogram med tre olika inriktningar; Naturturism, Skogsbruk och Trädgård.

På skolan i Tibro kommer Olinsgymnasiet att erbjuda ett utbud av högskole- och yrkesförberedande program, men även idrottsprofiler med inriktningarna fotboll, konståkning och motocross.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Hästar riskerar att fastna vid gränsen Skador på skogen fortsatt för höga Folket och NATO Allt fler barn insjuknar i diabetes typ 1 När vill du bli firad? De vill skydda skaraborgska berg från uranbrytning De lyfter fram dold kvinnohistoria På plats i demokratins högborg Gemenskap är drivkraften i spelföreningen Ökad självmordsrisk för äldre män på landsbygd