Måndag 19 april 2021

Hertig Johans torg invigs i Skövde

Nu invigs Hertig Johans torg i Skövde.

På fredag sker den högtidliga invigningen av Hertig Johans torg i Skövde.

– Även om ombyggnationen har löpt på enligt alla tidplaner och gått bra, så har byggarbetet och tillhörande avstängningar påverkat många av oss. För att tacka alla som har haft tålamod under byggperioden bjuder vi därför in till invigningsfest under Matfestivalen, skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Samtidigt drar Skövde kommun igång nästa torgombyggnad. Nu handlar det om  det så kallade kulturhustorget, framför kommunens kulturhus. Byggstarten markeras på torsdag tillsammans med politiker, tjänstemän och representanter för entreprenören NCC AB.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Digitala hjälpmedel ska rädda välfärden Anna-Karin lever sin lantliga dröm med åsnor Alla hästar ska registreras Vill bygga stor anläggning för biogas Kundernas val styr mjölkbondens vardag Födda 1956 och tidigare vaccineras i Västra Götaland Monica slår ett slag för röjsågen Djurskyddskontrollen har påverkats av pandemin Fler positiva till att etablera naturreservat Arla bjuder in till hoppfyllt kosläpp