Torsdag 2 juli 2020

Matfestivalen ställs in

Foto: Tobias Andersson/Next Skövde
Foto: Tobias Andersson/Next Skövde

Matfestivalen i Skövde 2020 kommer att ställas in. Eftersom det fortfarande råder förbud på allmänna sammankomster över 50 personer finns det ingen möjlighet att genomföra årets matfestival.

Matfestivalen i Skövde har genomförts 30 år i rad, men i år blir det inget. De restriktioner som finns kring allmänna sammankomster till följd av Corona-pandemin gör det omöjligt att genomföra årets Matfestival i Skövde.

– Vi har skjutit på beslutet så långt det går, men nu kan vi inte vänta längre. Därför finns det i dagsläget tyvärr ingen annan möjlighet än att ställa in, säger Mats Olsson, VD på Next Skövde, i ett pressmeddelande.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
78 000 kronor till Barncancerfonden Seger för hästnäringen som får friskvårdsstatus Widegren (M) ny ordförande i IPU:s finanskommitté Bilquiz istället för bilträff Digitala vårdmöten ökade med över 200 procent – på en månad Eldningsförbudet upphör i flera kommuner Johnny undersökte äldres attityder kring covid-19 Ridklubben investerar för att minska energiförbrukningen Vardagshjältarna! Fler kommuner vill ha miljömärkt fjärrvärme