Lördag 16 januari 2021

Ny chef till Arena Skövde

Foto: Fredrik Andersson
Foto: Fredrik Andersson

Per Karlsson. Så heter den nya chefen på Arena Skövde.

Per Karlsson har lång erfarenhet av ledarskap från olika branscher, bland annat från Odal och Lantmännen. Han kommer närmast från tjänsten som produktionschef på Ragn Sells AB.

– Per har ett stort hjärta för idrotten. Han är bra på att skapa överblick, är engagerad och trygg i sin roll som ledare. Med sin målmedvetenhet och sitt strategiska tänk kommer han med hjälp av alla goda medarbetare leda den utveckling som behövs för att Arena Skövde ska vara ett fortsatt starkt varumärke för Skövde kommun, säger Rogher Selmosson, chef för sektor medborgare och samhällsutveckling, till kommunens webbsida.

Per är mycket engagerad inom idrotts- och föreningslivet där han är aktiv som tränare, ledare och styrelsemedlem. Han är för närvarande tränare i handboll och styrelseledamot i Lidköpings FK.

– Arena Skövde betyder mycket för idrotten, kulturen, näringslivet och som fritidssysselsättning i Skövde. Det känns spännande, utmanande och inspirerande att som arenachef få vara med och vidareutveckla anläggningen, säger Per Karlsson.

Per är 51 år och bor i Lidköping och kommer att tillträda tjänsten i mitten av maj 2016.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer