Torsdag 2 juli 2020

Snart startar Billingen Skidexpress

Foto: Charlotte Backman/Next Skövde
Foto: Charlotte Backman/Next Skövde

Billingen Skidexpress är tillbaka i vinter igen. Den kommer precis som förra året att binda ihop Skövde resecentrum med Billingen via Arena Skövde under vinterhelgerna.

Förra vintern gjordes cirka 500 resor med bussen som gick mellan Skövde resecentrum och Billingen med ett stopp på Arena Skövde.

Nu är det dags igen. Lördagar och söndagar i perioden 4 januari till 1 mars kommer det att gå fyra turer dagligen i varje riktning.

– Billingen Skidexpress var uppskattad av våra resenärer och därför fortsätter vi med satsningen även denna vinter. Dock kommer vi inte att köra fredagar då det inte var så många resande de tiderna förra säsongen. Istället satsar vi på hela sportlovsveckan, där vi fick förfrågningar om turer, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde, i ett pressmeddelande.

Bussen kommer även köras extra den 27 december under den kick-off för vintern som arrangeras då på Billingen.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
78 000 kronor till Barncancerfonden Seger för hästnäringen som får friskvårdsstatus Widegren (M) ny ordförande i IPU:s finanskommitté Bilquiz istället för bilträff Digitala vårdmöten ökade med över 200 procent – på en månad Eldningsförbudet upphör i flera kommuner Johnny undersökte äldres attityder kring covid-19 Ridklubben investerar för att minska energiförbrukningen Vardagshjältarna! Fler kommuner vill ha miljömärkt fjärrvärme