Tisdag 25 september 2018

Walterum blir rådgivare på PR-byrå

Leif Walterum
Leif Walterum

Skövdes förra kommunalråd Leif Walterum (C) har rekryterats som rådgivare på PR-byrån The Labyrinth.

I januari slutade centerpartisten Leif Walterum på Skövde kommun, efter 26 år i kommunstyrelsen och 11 år som kommunalråd. Istället kandiderar Walterum nu till riksdagen som en av partiets toppkandidater i Skaraborg.

PR-byrån The Labyrinth har nu rekryterat Skövdepolitikern till sitt stall med politiska rådgivare. Enligt vd Anders Ekdahl har byrån ambitionen att bli landets främsta public affairs-byrå inom hållbart samhällsbyggande och stadsutveckling.

Leif Walterum har också haft en rad styrelseuppdrag inom det svenska organisationssamhället och näringslivet, bland annat Lantbrukarnas riksförbund, Småföretagens Arbetslöshetskassa, Trästad Sverige, Sveriges kommuner och landsting samt Baltazar Science Center AB.

– Det känns väldigt roligt att ansluta till The Labyrinths kompetenta team och bidra med mina erfarenheter och nätverk för att knyta så många bra kontakter som möjligt för företagets bästa, säger Leif Walterum.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer