Måndag 19 april 2021

Wremer slutar – Hallén ersätter

Rasmus Wremer. Foto: Fredrik Andersson/arkiv
Rasmus Wremer. Foto: Fredrik Andersson/arkiv

Rasmus Wremer slutar i IFK Skövde efter den här säsongen. 39-åringen har blivit en stor profil i klubben – men nu har han alltså bestämt sig för att sluta spela handboll.

– Nu har jag tillsammans med föreningen kommit fram till att det är dags för ett avslut. Under det senaste året har jag hittat en väg som jag tror på för framtiden, säger Rasmus Wremer till IFK Skövdes webbsida.

Han har gått en ettårig trädgårdsutbildning och efter slutspelet kommer han att satsa allt på det egna företaget.

Wremers ersättare är redan klar. Det handlar om vänstersexan Viktor Hallén, närmast från Lugi. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt och ansluter till nästa säsong.

– Det känns riktigt kul. Ser verkligen fram mot att komma till IFK Skövde som är en klassisk klubb i svensk handboll, säger Viktor i ett pressmeddelande.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Digitala hjälpmedel ska rädda välfärden Anna-Karin lever sin lantliga dröm med åsnor Alla hästar ska registreras Vill bygga stor anläggning för biogas Kundernas val styr mjölkbondens vardag Födda 1956 och tidigare vaccineras i Västra Götaland Monica slår ett slag för röjsågen Djurskyddskontrollen har påverkats av pandemin Fler positiva till att etablera naturreservat Arla bjuder in till hoppfyllt kosläpp