Torsdag 1 juni 2023

Inget tillstånd för cruising i Tidaholm

Labbås Cruisers lämnade in sin ansökan till Länsstyrelsen för sent och nu är årets cruising hotad, rapporterar Västgötabladet.

Cruisingen skulle arrangeras den 4 maj, men eftersom ansökan lämnades in för sent är det inte säkert att den blir av.

– Tidigare var det två månader innan, men det är ändrat till fyra månader och det hade vi missat. Fyra månader i förväg kan tyckas vara lite väl långt i förväg för att söka tillstånd för ett evenemang, säger Labbås Cruisers ordförande Mikael Lundquist till Västgötabladet.

Han hoppas dock att den ska bli av ändå.

– Vi har lämnat in en överklagan och både Tidaholms kommun och polisen står bakom oss. Det enda vi kan göra är att invänta beskedet om överklagan går igenom. Jag tror att vi får besked inom en till två veckor, säger Lundquist.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Hästar riskerar att fastna vid gränsen Skador på skogen fortsatt för höga Folket och NATO Allt fler barn insjuknar i diabetes typ 1 När vill du bli firad? De vill skydda skaraborgska berg från uranbrytning De lyfter fram dold kvinnohistoria På plats i demokratins högborg Gemenskap är drivkraften i spelföreningen Ökad självmordsrisk för äldre män på landsbygd