Måndag 3 oktober 2022

Sparbanken lägger ner sitt Kvänum-kontor

Sparbanken Skaraborg lägger ner sitt kontor i Kvänum. Personalen flyttas till bankens kontor i Vara.

– Omvärlden förändras snabbt och fler och fler av våra kunder använder digitala kanaler för att göra sina vardagsärenden. Detta har medfört att färre kunder besöker våra fysiska kontor. Samtidigt ser vi att behovet av kvalificerad rådgivning ökar, säger Niclas Andersson, affärsområdeschef i Vara-Kvänum-Nossebro.

Sparbanken Skaraborgs uppger att ambitionen är att ha ett starkt kontor per kommun inom verksamhetsområdet, och där kunna erbjuda en fullsortimentsbank med hög kompetens och tillgänglighet.

Personalen på kontoret i Kvänum kommer efter flytten att arbeta på kontoret i Vara. Flytten sker i början av juli.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer
Senaste nyheterna
Hannu Sarenströms ”danska” trädgårdsliv Alla ska få insamling där de bor Köksredskap i glödhet design Hos Odenfönster är varje order unik Utvald av älgflugor Birgitta Fjaestad låter sig inte begränsas Sprakande kulturhöst i Skaraborg Dahlia får hösten att blomma Färre vårdplatser på grund av sjuksköterskebrist S, V och MP vill bilda en rödgrön ledning i regionen