Söndag 19 augusti 2018

Tillväxtpris till Stunlock Studios

Näringsminister Mikael Damberg delar på torsdag ut Almi Väst pris till årets tillväxtföretag i Västra Götaland. Mottagare är Stunlock Studios i Skövde.

En av höjdpunkterna under Skaraborgsdagen på torsdag i Vara konserthus är utdelningen av Almi Västs tillväxtpris. Mottagaren Stunlock Studios växte organiskt 2016 med 828 procent. Det gör dem till det bolag som växte överlägset snabbast i Västra Götaland.

Tidigare har de prisats lokalt, nu uppmärksammas de även av närings- och innovationsministern Mikael Damberg och Almi Västs vd Sara Wallin.

– Det handlar om hållbar tillväxt. Det är viktigt att vi kan få företag lokalt att växa. Skaraborgs framtida arbetsplatser finns i de företagen. Stunlock Studios är en bra förebild för andra. Det är dessutom ett modernt företag, med mångfald i bolaget, de är unga och de växer i en framtidsbransch, säger Sara Wallin.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet