Måndag 19 april 2021

Villa vinnare utan att spela

På torsdagsförmiddagen kom beskedet att Sandviken tvingas lämna W.O. till semifinal 3 – detta efter ett stort antal spelare uppvisat symptom för covid-19

I kväll skulle den tredje semifinalen avgjorts i Sparbanken Lidköping Arena, men så blir det inte. Bortalaget har 8 spelare med symptom för covid-19 och enligt Svenska Bandyförbundet tvingas man då lämna W.O.

Villa Lidköping BK vinner alltså matchen med 5-0 och har nu 2-1 i semifinalserien. Nästa match spelas på lördag i Göransson Arena och hur vida den matchen spelas eller inte är fortsatt oklart.

– SAIK har hanterat den uppkomna situationen på ett prickfritt sätt då de haft en löpande och bra kontakt med Svenska Bandyförbundets covidgrupp, men tyvärr har det som inte fick hända hänt. Nu är det dessvärre bara för oss att invänta testsvaren för att se vilken lösning vi kan hitta för semifinal fyra, säger Per Selin, ligachef Svensk Elitbandy till Elitserien.se.

 

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Senaste nyheterna
Digitala hjälpmedel ska rädda välfärden Anna-Karin lever sin lantliga dröm med åsnor Alla hästar ska registreras Vill bygga stor anläggning för biogas Kundernas val styr mjölkbondens vardag Födda 1956 och tidigare vaccineras i Västra Götaland Monica slår ett slag för röjsågen Djurskyddskontrollen har påverkats av pandemin Fler positiva till att etablera naturreservat Arla bjuder in till hoppfyllt kosläpp