Torsdag 1 juni 2023

Martin förlänger kontrakt med Villa

Martin Andreasson och Villa Lidköping har skrivit nytt treårskontrakt. Foto: Team Fabbe/Sören
Martin Andreasson och Villa Lidköping har skrivit nytt treårskontrakt. Foto: Team Fabbe/Sören

Villa Lidköping BK och Martin Andreasson har i dagarna skrivit ett treårskontrakt.
– Martin är starkt bidragande orsak till vårt starka försvarsspel. Han är lojal och omtyckt och vi är mycket glada över att Martin valt att skriva på ett långt kontrakt, säger Villas Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson.

Det var inför säsongen 2014-15 som Martin kom till Villa Lidköping från Gais. Moderklubb är Köping

– För mig känns det helt rätt att förlänga på lite längre sikt. Jag trivs väldigt bra både i föreningen och Lidköping och det är här jag ser möjligheterna att få spela de stora bandymatcherna även kommande säsonger, säger 29-åringen.

Det fanns många föreningar som var intresserade av Martin Andreasson när det 2014 blev klart att fortsättning i Gais inte var ett alternativ.

– Att jag valde Villa har jag aldrig ångrat. Här finns de bästa förutsättningarna i hela bandy-Sverige, säger Martin som nu ser fram mot den spännande avslutningen på säsongen.

Villa Lidköping intar andraplatsen inför de tre avslutande elitserieomgångarna. Inte minst har laget imponerat med bra försvarsspel och har släppt in minst mål.

– När serien avslutas efter VM hoppas vi givetvis på att vara bland de två främsta och därmed ge oss de bästa förutsättningarna inför kommande slutspel, säger Martin som gärna tänker sig att öka på den egna målskörden och då ligger väl fullträffar efter hörnor närmast till.

Bengt Andersson

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer