Lördag 20 juli 2019

Villa Lidköping om krocken med Melodifestivalen

Foto: Fredrik Andersson/arkiv
Foto: Fredrik Andersson/arkiv

Villa Lidköping kallar till ett extra insatt styrelsemöte efter beskedet om att Melodifestivalen kommer till Lidköping under bandyns slutspel i februari 2019.

– Vi är såklart bekymrade för vår verksamhet, denna period är extra känslig för oss i och med att vi inte kan flytta matcher i slutspelet. Dessutom är ju sedan tidigare ”Brolle” inbokad som också ligger under slutspelsperioden. Med fjolåret färskt i minne och det ekonomiska utfall vi fick av en utematch i slutspelet mot Västerås i kvartsfinalen så finns en oro för att hantera detta i en redan lagd budget. Vi kommer att träffas denna vecka i styrelsen för att analysera uppkommit läge och hur detta påverkar Lidköpingsbandyn och hela vår verksamhet på kort och lång sikt, för såväl ungdomar som damer och herrar, säger Villas ordförande Rogher Selmosson till klubbens webbsida.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer