Lördag 17 november 2018

Villa värvar landslagsspelare

Foto: Fredrik Andersson/arkiv
Foto: Fredrik Andersson/arkiv

Villa Lidköping fortsätter att värva spelare inför kommande säsong. Nu är landslagsspelaren Joakim Andersson klar för Lidköpingslaget.

– Med rekryteringen av Joakim får vi inte bara skridskostark och målmedveten spelare utan också en dimension till i vårt djupledsspel och blir än vassare på fasta situationer. En lång tids diskussion är till ända och vi är såklart både stolta och hedrade över att Joakim valt Villa framför alla de andra alternativ han haft på marknaden, säger Villas klubbchef Jonas Johansson i ett pressmeddelande.

Joakim Andersson ser fram emot att spela inför sin nya hemmapublik.

– Det intresse och tryck det är i Lidköping finns ingen annanstans i bandysverige och det känns otroligt stimulerande att nu få ha det som sin hemmabas. Att få spela och träna med några av landets främsta kommer vara grymt häftigt och mitt mål är att utvecklas och bli bättre för varje dag som går och tillföra laget det jag är bra på, kommenterar Joakim Andersson.

 

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer