Onsdag 7 juni 2023

Villa värvar världsmästare

Christoffer Edlund. Foto: Villa Lidköping
Christoffer Edlund. Foto: Villa Lidköping

Villa Lidköping har presenterat säsongens första nyförvärv. Det handlar om Christoffer Edlund som kommer från proffslivet i ryska Jenisej, samt Erik Säfström från Sandviken.

– Det känns jättebra, inspirerande och kul med något nytt. Jag ser fram emot det här. Att få komma och vara i en förening som Villa Lidköping känns riktigt, riktigt bra, säger Christoffer Edlund i ett pressmeddelande.

Christoffer kommer senast från den ryska ligan och Jenisej. Han är en meriterad spelare, med tre svenska och ett ryskt guld, samt fyra VM-guld.

Christoffer har skrivit på ett treårskontrakt. Villa har även värvat Erik Säfström, som också har meriter från spel i Ryssland. Han kommer närmast från Sandviken.

– Det här ska bli häftigt, vanligtvis så spelar men i Lidköping annars spelar man inte för så mycket folk, det ska bli kul med publiken i ryggen, då lyfter man lite extra och den stöttningen behöver man, säger Erik.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer