Söndag 20 september 2020

Charbel Abraham lämnar Jönköping

Charbel Abraham från Skövde hoppar av jobbet som assisterande tränare i Superettanlaget Jönköping Södra. Han kom till klubben 2019. Charbel hade ett kontrakt även över 2021, men han väljer att avbryta det i förtid.

Charbel har under tiden utbildat sig och skaffat en Uefa Pro-licens och nu känner han sig redo att hoppa på ett nytt tränaruppdrag, helst som huvudtränare.

– Jag vill tacka klubben, Andreas Brännström och övriga ledare för den här tiden som har varit väldigt lärorik. Rollen som assisterande tränare har varit utvecklande då jag har haft större utrymme för att reflektera och analysera i mitt arbete som tränare. Nu har jag Uefa Pro-licens och känner mig redo för nya uppdrag och vill vara tillgänglig ifall något skulle dyka upp, säger Charbel Abraham till  klubbens webbsida.

Han har tidigare varit tränare i Skövde AIK, IFK Skövde och Assyriska. Han har också varit förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer