Onsdag 2 december 2020

Linderoth ny tränare i Skövde AIK

Skövde AIK har gjort klart med en ny tränare inför nästa fotbollssäsong. Och det är inte vilket namn som helst som tar över laget – det blir förre landslagsspelaren Tobias Linderoth.

Tobias har spelat 76 A-landskamper för Sverige och bland annat tillhört klubbar som Everton FC, IF Elfsborg, Stabaek, FC Köpenhamn och Galatasaray.

­”Att vi lyckats med denna rekrytering känns fantastiskt och vi visar återigen att vi är en klubb som vill fortsätta att utvecklas. Tobias Linderoth personlighet och engagemang, där han alltid sätter laget före jaget, är en god grund för alla lag som vill nå framgång. Så att Tobias kommer sätta avtryck i Skövde AIK som tidigare nämnda känns givet”, skriver Skövde AIK på klubbens websida.

Tobias senaste tränaruppdrag har varit i Elfsborgs akademilag och han har även varit med tränarstaben kring a-laget under en säsong. Kontraktet med Skövde AIK sträcker sig över de kommande två säsongerna.

Skövde AIK har säkrat kontraktet i division ett.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet