Tisdag 28 september 2021

Skadevi Cup ställs in

Foto: Skadevi Cup
Foto: Skadevi Cup

Årets upplaga av fotbollsturneringen Skadevi cup ställs in. Det meddelade arrangören IFK Skövde på torsdagen.

─ Detta är första gången i Skadevis 43-åriga historia som vi tvingas ställa in. Det är med stor sorg vi tvingas till det här beslutet, men vi behöver ta vårt ansvar. Människors hälsa kommer alltid i första hand, säger David Perhed som är cupgeneral för Skadevi Cup, till IFK SKövdes webbsida.

Cupen skulle ha genomförts den sista helgen i juni, men den flyttas fram till nästa år i stället. Samtidigt meddelar IFK Skövde att man för första gången kommer att arrangera Skadevi Cup i futsal i slutet av december.

─ Vi ser verkligen fram emot detta och kan redan nu börja jobba för att detta ska bli så bra som möjligt. Vi har bland annat den tidigare nationalarenan för Futsal här i Skövde så förutsättningarna finns för att göra något riktigt bra. Vi har redan en riktigt stark organisation i Skadevi Cup som vi kan använda i Skadevi Cup Futsal, säger David Perhed.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer