Onsdag 17 juli 2019

Hellström ny tränare i Skövde IK

Foto: Fredrik Andersson
Foto: Fredrik Andersson

Nu har Skövde IK presenterat klubbens nya tränare. Det blev 29-årige Alexander Fornsjö, som skrivit på ett treårskontrakt.

Alexander Fornsjö kommer närmast från jobbet som tränare för Oskarshamns J20-lag, men han är ursprungligen från Kungsbacka.

Hellström blir heltidsanställd med ansvar för A-lag och Hockeygymnasiet. Han kommer också vara delaktigt i verksamheten strax under A-laget, med juniorerna och U-15/16.

– Väldigt inspirerande att komma hit. Vi vill spela en positiv hockey och skapa en bra daglig verksamhet. Resultatmässigt vill vi till Allettan och placera in en spelidé ända ner i juniorleden, säger Hellström till klubbens webbsida.

– Man har hört mycket gott om klubben, staden och supportrarna. Jag känner till några av spelarna, Forsmark (Oscar) bland annat. Sen så klart har man hört om derbyna också, säger Hellström och syftar på matcherna mot Mariestad Bois.

Lars Trygg, med många säsonger som spelare i Skövde IK, blir assisterande tränare.

 

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer