Tisdag 3 oktober 2023

Staffan Lundh ny tränare i Skövde IK

Staffan Lundh från Mariestad blir ny tränare i Skövde IK. Det meddelar klubben på sin hemsida. Kontraktet är skrivet på tre år.

Staffan Lundh är en mycket meriterad tränare och han kommer närmast från Vimmerby, som spelade i allettan tillsammans med både Skövde IK och Mariestad Bois. Lundh har även spelat i Färjestad och han har två SM-guld på meritlistan.

– Jättekul att Staffan väljer att satsa här med oss i SIK. Han är en mycket kompetent tränare med stor hockeyerfarenhet och står för en ishockey som vi tror kommer passa perfekt med våra tankar och idéer. Staffan är nyfiken och engagerad och har ständigt som målsättning att han själv och laget ska bli bättre och utvecklas. Ska bli väldigt roligt och se vad han kan åstadkomma de kommande åren ihop med laget och oss andra runt omkring, säger Skövde IK:s klubbchef Anders Lundström till SIK:s hemsida.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer