Lördag 18 augusti 2018

Johanna byter klubb

Johanna Hagström vid Ungdoms-OS 2016. Foto: Sondre Aarholt Moan/Arkiv
Johanna Hagström vid Ungdoms-OS 2016. Foto: Sondre Aarholt Moan/Arkiv

Skidtalangen Johanna Hagström lämnar Falköpings AIK och tävlar framöver för Ulricehamns IF.
– Det ska bli spännande, säger Johanna.

19-åriga Johanna Hagström är en av landets mest lovande skidåkare. Hon har redan vunnit ungdoms-OS och varit med i juniorlandslaget. I vintras tävlade hon i världscupen i Ulricehamn.

Men nu är det klart att Johanna byter klubbadress – framöver tävlar hon i Ulricehamns färger. Johanna bor numera i Ulricehamn där hon till hösten börjar sitt fjärde år på skidgymnasiet.

– Det ska bli spännande att åka för Ulricehamn. Jag ser fram emot en ny klubbgemenskap, även om jag trivts fantastiskt bra i min gamla klubb. Det ska bli roligt att få komma in i ett större sammanhang och att kunna åka stafetter i juniorklassen men kanske även i seniorklass. Jag har redan blivit väldigt bra bemött av UIF och de verkar ha en väl fungerande organisation. Vi kommer säkert också ha riktigt kul tillsammans, säger Johanna till Ulricehamns IF:s webbsida.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer