Lördag 6 juni 2020

Louise Eriksson byter till BK Falan

Louise Eriksson. Foto: Fredrik Andersson/arkiv
Louise Eriksson. Foto: Fredrik Andersson/arkiv

Badmintonspelaren Louise Eriksson kommer att spela för Falköpingsklubben BK Falan nästa säsong. Det rapporterar Falköpings Tidning.

29-åriga Louise Eriksson är en mycket meriterad spelare och hon har bland annat spelat både VM och EM, och så sent som för ett år sedan blev hon svensk mästare för Halmstad. Men nu väntar alltså spel i BK Falan, som är nykomlingar i division ett.

– Jag har varit hos BK Falan och tränat en del redan den gångna säsongen och känt att det är en jättetrevlig klubb, där jag kommer att trivas bra. Jag har dessutom hjälpt klubben lite som tränare under tidigare säsonger, så jag känner till verksamheten väl, säger Louise till Falköpings Tidning.

Louise bor i Tibro där hon också började spela badminton en gång i tiden. Det gjorde hon i Tibroklubben med det lite speciella namnet: Hôl i vägga badmintonklubb.

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer