Onsdag 30 november 2022

Inför V75: Tipschefen om bästa hemmachanserna

Sofia Aronsson, hemmatränare med segerchans på Axevalla. Foto: Fredrik Andersson/arkiv
Sofia Aronsson, hemmatränare med segerchans på Axevalla. Foto: Fredrik Andersson/arkiv

En gång i tiden sprang han runt på Axevalla. Nu är Anton Stöckel tipschef på Travronden – Sveriges största och äldsta tidning om travsport. Inför V75 rankar han främsta hemmahoppen.

TEXT: TRAVRONDEN

 

  • 4 Hobart – V75-5

 

Nu B-tränare, men snart proffs. David Persson tog sin första V75-seger 2016 med Diggers Elias och segern var självklart på Axevalla. Sedan dess har David gjort sig ett starkt namn inom travsporten och var under fjolåret med i några av de mest prestigefyllda loppen. 4 Hobart i V75-5 är under kraftig utveckling och ska ses med högst segerchans i loppet.

 

  • 9 Unico Broline – V75-1

 

En V75-seger värd 110.000 kronor och en andraplats i V75-finalen värd samma belopp, det är vad som återfinns i resultatraden för 9 Unico Broline i V75-1. Sofia Aronssons valack har visat toppform på sistone och senast krossade han motståndet från dödens.

 

  • 8 Cash And Carry – V75-6

 

På tal om att krossa sitt motstånd från dödens var det precis vad Cash And Carry gjorde i flera av sina starter förra året. Med två lopp i kroppen och en mersmakande andraplats senast är stoet ett tidigt bud i V75-6 – första budet, rent utav. 

 

  • 2 Borups Tornado – V75-7

 

– “Jag har varit strålande nöjd med hur han känts i värmningarna på sistone”, det var Ulf Stenströmers ord när han i måndags berättade om 2 Borups Tornado i V75-7. Avslutas omgången med hemmaseger?

 

  • 2 Icecream In – V75-2

 

David Perssons andra häst i omgången. Omgångens andra avdelning är ingen lättlöst historia, men 2 Icecream In är ett tidigt bud. Värmer David upp här?

  • Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar något just nu. Se datum för publicering ovan artikeln. Vid nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln publicerats.
  • Det medieetiska systemet
Läs mer